Menu

8000 børn og voksne til Vodskov Cup

image
28. juni 2017 kl. 18:54
VODSKOV: Over to dage besøgte cirka 8000 børn og voksne Vodskov Cup på det hyggelige idrætsanlæg i Vodskov. Stævnet løb af stablen for 15. gang, og stævneleder Ole Lund oplyser, at der har været en rigtig fin stemning hele vejen igennem uden nævneværdige skader og ingen brok over dommerne.

Der deltog 191 hold med cirka 2000 spillere i alderen 6 til 13 år, og der blev afviklet 440 kampe. På anlægget var der aktiviteter for alle. Foruden de mange baner var der hoppeborg til børnene, udskænkning af fadøl til forældre og bedsteforældre, ligesom der kunne købes forplejning i form af pølser og burgere.

Stævnet havde deltagere fra hele Nordjylland med hold fra Skagen i nord. Den arrangerende klub, Vodskov Idrætsforening, havde hele 30 hold med. Blandt disse fremhævede stævneleder Ole Lund Vodskovs U13 piger.

- Vores U13 piger fra ydede en helt ekstraordinær indsats. De sørgede for ansigtsmaling af spillere fra andre klubber, og de måtte endda bruge pausen i en af deres egne kampe for at nå det hele - fortalte Ole Lund

Stævneleder Ole Lund oplyser med vanlig nordjysk beskedenhed, at stævnet løber rundt økonomisk, og spørger man nærmere ind, kan man forstå, at stævnet giver en god skilling til driften af Vodskov Idrætsforening.

Hjemmesiden bruger cookies Vi samler statistik på vores portaler ved hjælp af cookies for hele tiden at kunne forbedre din oplevelse
Læs mere.
Luk