Menu

Kunstgræsbane

Kunstgræsbanen blev indviet i juni 2019 og vi glæder os over at vi nu kan spille bold 12 måneder om året.

 

Vi lejer gerne banen ud til andre klubber. Her finder du betingelserne.

 

Velkommen til ”Projekt Kunstgræsbane - Vodskov Idrætsforening”.

I foråret 2017 bevilgede Aalborg Kommune 2 mio. kr. som tilskud til anlæg af en kunstgræsbane i Vodskov Idrætsforening i 2019. Der er tale om én af de største og vigtigste investeringer i Vodskov Idrætsforenings historie, som vil sikre, at vi de næste mange år kan tilbyde fantastiske vilkår for både nuværende og kommende medlemmer. Derudover vil kunstgræsbanen være et kæmpe aktiv ikke kun for Vodskov Idrætsforening men også for Vodskov som by samt nabobyer omkring Hammer Bakker.

Den samlede anlægssum på en moderne kunstgræsbane overstiger dog 2 mio. kr., hvorfor vi selv skal skaffe den resterende finansiering via fondsmidler, sponsorater osv. Dette arbejde er i fuld gang.

Vi har i Vodskov Idrætsforening nedsat et dedikeret kunstgræsudvalg, som består af medlemmer med kompetencer indenfor økonomi, finansiering, projektering og fundraising. De første tilsagn om fondsdonationer er modtaget, hvorfor vi nu går ind i en ny fase. Her skal vi have aktiveret medlemmer, byens erhvervsliv samt øvrige interessenter i Vodskov Idrætsforening.

Vi vil i løbende holde jer opdateret om status på projektet, så del og spred gerne budskabet i jeres netværk.

I er altid velkommen til at melde ind, såfremt I har spørgsmål eller kommentarer. Så vil vi svare efter bedste evne.

Ønsker du også at blive sponsor kan kunstgræsbaneudvalget altid kontaktes og være behjælpelig med et sponsorat.

Seneste opdateringer findes også på Facebook i gruppen "Projekt Kunstgræsbane - Vodskov Idrætsforening".

Hilsen Kunstgræsudvalget

Hjemmesiden bruger cookies Vi samler statistik på vores portaler ved hjælp af cookies for hele tiden at kunne forbedre din oplevelse
Læs mere.
Luk